Ο Ολυμπιονίκης Taha Akgül διδάσκει τα παιδιά της Τουρκίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Τουρνουά Μόντε Κάρλο: Ο Έλληνας Στέφανος Τσιτσιπάς κερδίζει το πρώτο του Masters 1000
19 Απριλίου, 2021
Ο Alejandro Blanco είχε μια διαδικτυακή συνάντηση με Iσπανούς αθλητές
21 Απριλίου, 2021

Ο Ολυμπιονίκης της πάλης Taha Akgül ήταν ειδικός προσκεκλημένος στο πρόγραμμα Πολιτισμού και Ολυμπιακής Εκπαίδευσης της Τουρκικής Ολυμπιακής Επιτροπής (TOC), το οποίο μεταδόθηκε ζωντανά σε περισσότερα από 600 παιδιά.

Το πρόγραμμα πολλαπλών δραστηριοτήτων επιτρέπει στα παιδιά να συμμετάσχουν σε μια σειρά εκπαιδευτικών τάξεων, εστιάζοντας σε βασικούς τομείς όπως το δίκαιο παιχνίδι, την υγιεινή διατροφή και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, καθώς και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τα Ολυμπιακά αθλήματα και τις Ολυμπιακές επιτυχίες της Τουρκίας.

Λόγω του COVID-19, η Επιτροπή αποφάσισε να πραγματοποιήσει διαδικτυακά τις συνεδρίες OLI, έτσι ώστε τα παιδιά να μπορούν να συνεχίσουν να επωφελούνται από αυτό το πολύτιμο πρόγρραμμα, το οποίο έχει φτάσει σε περισσότερα από 2 εκατομμύρια παιδιά σχολικής ηλικίας από το 2006.

Ο Akgül, ο οποίος κέρδισε χρυσό για την Τουρκία στο Ρίο 2016, μίλησε στο OLI TV στην πρώτη διαδικτυακή συνεδρία για να εξηγήσει πώς ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον αθλητισμό, τις μεθόδους που χρησιμοποιεί για να ανταγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο, τα συναισθήματα που ένιωσε όταν έγινε Ολυμπιονίκης καθώς και τον αντίκτυπο που άσκησε ο αθλητισμός στην κοινωνική του ζωή.