Η Τουρκική Ολυμπιακή Επιτροπή παρουσίασε την “TOC Academy”

Γαλλία, Τουρκία, Σερβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Βόρεια Μακεδονία και Κροατία πήραν μετάλλια στο Ευρωπαϊκό τάεκβοντο
25 Δεκεμβρίου, 2020
Η Majlinda Kelmendi πρέσβειρα της καμπάνιας «Let’s Clean Kosovo»
29 Δεκεμβρίου, 2020

Η Τουρκική Ολυμπιακή Επιτροπή παρουσίασε την “TOC Academy”, μια νέα ψηφιακή πλατφόρμα που θα λειτουργήσει ως εργαλείο υποστήριξης για αθλητές, εθνικές ομάδες, προπονητές και τεχνικό προσωπικό.

Η πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης έχει συμπληρωθεί με περιεχόμενο που έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει αθλητές, εθνικές ομάδες και το τεχνικό τους προσωπικό σε τομείς όπως οι επιδόσεις, η διατροφή, η πρόληψη τραυματισμών, ο χειρισμός του στρες, τα κοινωνικά μέσα και οι επικοινωνίες.

Μιλώντας στην έναρξη της “TOC Academy”, το Μέλος της ΔΟΕ και ο Πρόεδρος της Τουρκικής Ολυμπιακής Επιτροπής Καθ. Uğur Erdener είπε: «Είναι σημαντικό να επεκτείνουμε συνεχώς τις γνώσεις και την εμπειρία μας σε όλους τους τομείς του αθλητισμού εάν θέλουμε να βελτιώσουμε τον εαυτό μας και τις επιδόσεις μας. Οι εποχές στις οποίες ζούμε και κυριαρχούνται από την τεχνολογία, έχουν επιτρέψει στην πληροφόρηση να είναι πιο εύκολα διαθέσιμη και προσβάσιμη. Επομένως, οι ψηφιακές πλατφόρμες έχουν γίνει η κινητήρια δύναμη πίσω από τις προσπάθειες του Επιτροπής για την ανάπτυξη του τουρκικού αθλητισμού και την προώθηση του Ολυμπισμού σε ολόκληρη την τουρκική κοινωνία.»