Η ομάδα της Πορτογαλίας παρουσίασε τις Ολυμπιακές στολές

Ο Uğur Erdener επανεξελέγη Πρόεδρος της Τουρκικής Ολυμπιακής Επιτροπής
1 Μαΐου, 2021
H Oλυμπιακή Επιτροπή της Αλβανίας γιόρτασε την Play True Day
5 Μαΐου, 2021

Οι στολές για τους αθλητές της Ομάδας Πορτογαλίας, οι οποίοι θα αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της Πορτογαλικής Μόδας, ενός event μόδας που προάγει την εθνική εικόνα.

Αρκετοί Πορτογάλοι αθλητές ήταν τα μοντέλα στην πασαρέλα, μαζί με ορισμένους επαγγελματίες. Το Decenio είναι μια πορτογαλική μάρκα μόδας που έχει επιλεγεί για να σχεδιάσει και να παράγει τις στολές που θα χρησιμοποιηθούν στις τελετές έναρξης και λήξης, άλλες επίσημες στιγμές αλλά και σε ανεπίσημες περιστάσεις.

Η έμπνευση προήλθε από την ιστορία που συνδέει την Πορτογαλία και την Ιαπωνία, μέσω της γλώσσας, της τέχνης της πλοήγησης και του Σταυρού του Χριστού. Τα ρούχα, τα αξεσουάρ και τα παπούτσια ήταν εμπνευσμένα από την Πορτογαλία και προσαρμόστηκαν στον καιρό του Τόκιο. Τα χρώματα της εθνικής σημαίας επισημαίνονται για να ενισχύσουν την υπερηφάνεια για τα μέλη που ανήκουν στην ομάδα της Πορτογαλίας. Η στολή για τις απονομές είναι ένας κλασικός συνδυασμός κόκκινου, πράσινου και λευκού χρώματος με ελαφρύ ύφασμα.