Η Ολυμπιακή Επιτροπή του Λιβάνου παρακολούθησε τη Γενική Συνέλευση της ANOC

Η Ισπανία υποστηρίζει την κοινή υποψηφιότητα για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2030 με τη Βοσνία & Ερζεγοβίνη
4 Νοεμβρίου, 2021
Ο Πρόεδρος Oλυμπιακής Επιτροπής της Τυνησίας Mehrez Boussayène παρέστη στη Γενική Συνέλευση της ANOC
8 Νοεμβρίου, 2021

Ο Πρόεδρος  της Ολυμπιακής Επιτροπής του Λιβάνου Δρ. Boutros JALKH και ο Γενικός Γραμματέας Hassan RUSTOM επέστρεψαν στον Λίβανο μετά τη συμμετοχή τους στις εργασίες της 25ης Γενικής Συνέλευσης της ΑΝOC που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη.

Ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας Rustam πραγματοποίησαν αρκετές επιτυχημένες συναντήσεις εργασίας από τις οποίες ξεχώρισε η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Δρ Thomas Bach.

Oι εκπρόσωποι της Ολυμπιακής Επιτροπής του Λιβάνου ζήτησαν από τον Πρόεδρο Μπαχ να συνεχιστεί η υποστήριξη στον λιβανέζικο αθλητισμό και του εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για την βοήθεια σε αθλητικές ομάδες και φορείς που επλήγησαν από τον έκρηξη στο λιμάνι της Βυρητού.

Συνάντηση έγινε και με τον Γενικό Γραμματέα της ΔΕΜΑ Ιάκωβο Φιλιππούση, ο οποίος επισήμανε τη θέση της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων για περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων με την Ολυμπιακή Επιτροπή του Λιβάνου αλλά και με τον Πρόεδρο των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών Σπύρο Καπράλο τον οποίο ευχαρίστησαν για την πρόταση του να παραμείνει ο General Souhail KHOURY στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΕΜΑ.