Η Κροατική Ολυμπιακή Επιτροπή δωρίζει 1.000 μπλουζάκια στο προσωπικό νοσοκομείου στο Ζάγκρεμπ

H Γαλλική Ολυμπιακή Επιτροπή ενωμένη με τους συλλόγους για να νικηθεί ο COVID
12 Μαΐου, 2020
H ΔΟΕ εγκρίνει κονδύλι 800 εκατ. δολαρίων για την αντιμετώπιση της κρίσης του COVID-19
15 Μαΐου, 2020

Ο βοηθός Γενικός Γραμματέας της Κροατικής Ολυμπιακής Επιτροπής για τα τοπικά αθλητικά προγράμματα Siniša Krajač δώρισε εκ μέρους της Κροατικής Ολυμπιακής Επιτροπής 1000 μπλουζάκια στο Νοσοκομείο Sestre Milosrdnice στο Ζάγκρεμπ.

Αρχικά τα μπλουζάκια δημιουργήθηκαν για την εφαρμογή του προγράμματος: «Προώθηση του αθλητισμού και του Ολυμπισμού για τη διατήρηση της υγείας και του τουρισμού υγείας στις τοπικές κοινότητες». Λόγω της κατάστασης με την πανδημία του κορωνοϊού (Covid-19), το πρόγραμμα δεν υλοποιήθηκε πλήρως και τα μπλουζάκια δόθηκαν στο προσωπικό του δεύτερου μεγαλύτερου νοσοκομείου στη Δημοκρατία της Κροατίας.

Τα μπλουζάκια έχουν τόσο τα λογότυπα του Νοσοκομείου όσο και της Κροατικής Ολυμπιακής Επιτροπής και την επιγραφή #ostanidoma (#stayhome). Ο διευθυντής του Sestre Milosrdnice Δρ. Mario Zovak, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη δωρεά.

«Αυτή είναι μια μικρή χειρονομία ευγνωμοσύνης προς τους γιατρούς και το ιατρικό προσωπικό του Sestre Milosrdnice που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στον κορωνοϊό σε αυτή τη δύσκολη στιγμή» είναι το μήνυμα του Siniša Krajača.