Η Γενική Συνέλευση της Αλγερινής Ολυμπιακής Επιτροπής

Ο Thomas Bach θα διεκδικήσει χωρίς αντίπαλο την προεδρία της ΔΟΕ
2 Δεκεμβρίου, 2020
Tελετή για τις αθλήτριες από τη Μαδρίτη που κατέκτησαν Ολυμπιακό Μετάλλιο
11 Δεκεμβρίου, 2020

Τα μέλη της Αλγερινής Ολυμπιακής Επιτροπής στην Τακτική Γενική Συνέλευση, ενέκριναν ομόφωνα την οικονομική έκθεση και τις δραστηριότητας για το 2019 και εξέλεξαν δύο νέα μέλη στην Εκτελεστική Επιτροπή. Η κα Feriel CHOUITER, είναι γιατρός αθλητικής ιατρικής και συγκέντρωσε 63 ψήφους και ο El Hadi MOSSAB, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αθλητισμού για Όλους της Αλγερίας πήρε 68 ψήφους.

Ο κ. Abderrahmane HAMMAD, Πρόεδρος της Αλγερινής Ολυμπιακής Επιτροπής έκανε μια επισκόπηση των δραστηριοτήτων που διεξήγαγε ο φορέας κατά τη διάρκεια του 2019 καθώς και των διαφόρων δυσκολιών που αντιμετώπισαν οι Ολυμπιακές Ομοσπονδίες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της πανδημίας Covid-19.

Ο Πρόεδρος επαίνεσε την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη όλων των μελών της Αλγερινής Ολυμπιακής Επιτροπής, γεγονός που του επιτρέπει να αφιερωθεί πλήρως στα καθήκοντα και τις αποστολές του, ενώ καλεί την Ολυμπιακή οικογένεια να διπλασιάσει τις προσπάθειές της για τους αθλητές που προετοιμάζονται για τα τουρνουά πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Εγκρίθηκαν επίσης το σχέδιο δράσης και η προβολή του προϋπολογισμού για το 2020 ενώ υποδέχθηκαν την Ομοσπονδία Τριάθλου της Αλγερίας ως μέλος της Συνέλευσης της Αλγερινής Ολυμπιακής Επιτροπής. Πενήντα τέσσερα από τα 89 μέλη παρακολούθησαν τη συνεδρίαση.