Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή παρουσίασε τις ενδυμασίες των Ιερειών της Ολυμπιακής Φλόγας «Παρίσι 2024»

H ΔΕΜΑ θρηνεί την απώλεια του πρώην Αντιπροέδρου Mounir Sabet
8 Μαρτίου, 2024
H επίσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΕΜΑ στο Τάραντο
18 Μαρτίου, 2024
Όλα

Εκδήλωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής όπου παρουσιάζονται η νέα Πρωθιέρεια και ο νέος συνθέτης, οι νέες ενδυμασίες των Ιερειών για τις τελετές της Ολυμπιακής Φλόγας και οι στολές της Ολυμπιακής Ομάδας. Τρίτη 12 Μαρτίου 2024 (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Σε μία λαμπερή εκδήλωση στην έδρα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής η ΕΟΕ είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς και τους υποστηρικτές της, παρουσίασε τη νέα Πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά, το νέο συνθέτη των Τελετών Αφής της Φλόγας Δημήτρη Παπαδημητρίου και τις νέες ενδυμασίες των Ιερειών.

Επίσης παρουσιάστηκαν από έξι αθλητές και αθλήτριες, τα ρούχα της εταιρείας 4F που θα φορέσει η ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος που ευχαρίστησε πρωτίστως τους χορηγούς: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που είστε σήμερα εδώ, όλοι οι άνθρωποι, οι εταιρείες και οι φορείς, που έχετε στηρίξει και συνεχίζετε να στηρίζετε την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, στην προσπάθεια που κάνει να βοηθά τους αθλητές υψηλού επιπέδου να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.»

(ΕΛΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΥ / EUROKINISSI)

Στην εκδήλωση που παρέστη ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μάρκετινγκ της ΕΟΕ Νίκος Ιατρού.

Ακολούθησε η βράβευση όλων των χορηγών και των υποστηρικτών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αλλά και όλων όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Υιοθετήστε Έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Παρίσι», με τις συγκεκριμένες βραβεύσεις να γίνονται από αθλητές που έχουν προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του καλοκαιριού.

Στην εκδήλωση, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας της ΕΟΕ Θανάσης Βασιλειάδης παρουσίασε τη νέα Πρωθιέρεια, τη βραβευμένη ηθοποιό Μαίρη Μηνά και το νέο μουσικοσυνθέτη, τον καταξιωμένο διεθνώς Δημήτρη Παπαδημητρίου.

(ΕΛΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΥ / EUROKINISSI)

Με ένα δρώμενο από δύο Ιέρειες κι έναν Κούρο, σχεδιασμένο από τη Χορογράφο Αρτεμι Ιγνατίου, παρουσιάστηκαν οι νέες ενδυμασίες των Ιερειών στις Τελετές της Φλόγας που απέσπασαν το χειροκρότημα όλων. Τις ενδυμασίες που έχουν πολλά αρχαιοελληνικά στοιχεία, δημιούργησε η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου που τιμήθηκε από τον Πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Μάρκετινγκ Νίκο Ιατρού.

Επίσης έγινε η παρουσίαση του αθλητικού ρουχισμού της εταιρείας 4F που θα ντύσει την Team Hellas στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024». Σε ρόλο μοντέλου οι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες Ευαγγελία Πλατανιώτη (καλλιτεχνική κολύμβηση), Αλεξάνδρα Ασημάκη (υδατοσφαίριση), Χριστίνα Μπούρμπου (κωπηλασία), Στέφανος Ντούσκος(κωπηλασία), Δημήτρης Μάρκος (κολύμβηση) και Μάνος Ζερδεβάς (υδατοσφαίριση).

Στην εκδήλωση παρέστη ο Γενικός Γραμματέας της ΔΕΜΑ Ιάκωβος Φιλιππούσης ο οποίος και βράβευσε τον εκπρόσωπο της εταιρείας Qualco.

(ΕΛΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΥ / EUROKINISSI)