Η 16η έκδοση της εκστρατείας «Oλοι Ολυμπιακοί» ξεκίνησε στην Ισπανία

Η Βοσνία – Ερζεγοβίνη γιόρτασε την 40ή επέτειο των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 1984
21 Φεβρουαρίου, 2024
Distria Krasniqi και Akil Gjakova Αθλητές της Χρονιάς στο Κόσοβο για το 2023
5 Μαρτίου, 2024

Η 16η έκδοση της εκστρατείας της Ολυμπιακής Επιτροπής της Ισπανίας «Ολοι Ολυμπιακοί»  (“Todos Olímpicos”) μόλις ξεκίνησε. Στόχος αυτού του εκπαιδευτικού έργου είναι η προώθηση των αξιών του αθλητισμού και του Ολυμπισμού στα σχολεία όλης της χώρας.

Οι αθλητές παίζουν ενεργό ρόλο μιλώντας σε μαθητές για τις προσωπικές και αθλητικές τους εμπειρίες. Φέτος θα λάβουν μέρος περίπου 15 αθλητές.

Οι αθλητές είναι: η παλαίστρια Marina Rueda, ο τζουντόκα David Moronta και η γυμνάστρια Carolina Pascual στη Μαδρίτη, η αθλήτρια χάντμπολ Montse Puche και ο σκοπευτής Javier García στην κοινότητα της Βαλένθια, η αθλήτρια στίβου Yanira Soto και ο τριαθλητής Francesc Godoy στα Κανάρια Νησιά, η γυμνάστρια Laura Campos και ο αθλητής στίβου Houssame Benabbou στην Εξτρεμαδούρα, η κολυμβήτρια Laura López και ο παίκτης χάντμπολ Óscar Perales στην Castilla y León, καθώς και ο παίκτης χόκεϋ Yurema Panadero, ο αθλητής χάντμπολ Adriá Ortolá, ηγ αθλήτρια σκοποβολής Shenaida Mérida και ο αθλητής στίβου Alejandro Estévez στην Ανδαλουσία.