Γαλλία: Η Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή εβδομάδα του 2021 με θέμα την υγεία

Συντονιστική συνάντηση για τους Μεσογειακούς Αγώνες «Οράν 2022»
28 Ιανουαρίου, 2021
Χάντμπολ: Η Ισπανία πήρε το χάλκινο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2021 κόντρα στη Γαλλία
1 Φεβρουαρίου, 2021

Για την 5η έκδοσή της, η Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή Εβδομάδα (SOP) θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 6 Φεβρουαρίου 2021 με θέμα την υγεία. Με την ευκαιρία αυτή, η Ολυμπιακή και Αθλητική Επιτροπή της Γαλλίας προσφέρει δύο νέα εκπαιδευτικά εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους στα διάφορα προγράμματα ευαισθητοποίησης για τον αθλητισμό και τον Ολυμπισμό.

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ

εκπαιδευτικά φυλλάδια που χρησιμοποιούν τον αθλητισμό και τον Ολυμπισμό ως μέσο κπαιδευτικής υποστήριξης για τους εκπαιδευτικούς στους κύκλους 1 έως 4.

TUTO J.O.

Πρόκειται για την κυκλοφορία του Tuto J.O., της εκπαιδευτικής πλατφόρμας για παιδιά ηλικίας 12-25 ετών! Αυτή η πλατφόρμα συγκεντρώνει 12 θεματικά και διασκεδαστικά βίντεο για τον Ολυμπισμό, την ιστορία του, τις αξίες του, το Παρίσι 2024, τον Παραολυμπισμό …

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SOP;

Με στόχο την ευαισθητοποίηση της Γενιάς 2024, το SOP αφορά σχολεία, σχολές και ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε όλη τη Γαλλία και στο εξωτερικό. Απευθύνεται σε δασκάλους, μαθητές από το νηπιαγωγείο ως το πανεπιστήμιο, γονείς μαθητών, αθλητές, σε συνεργασία με συλλόγους, αθλητικές ομοσπονδίες και τοπικές αρχές.