Επίσκεψη της ΔΕΜΑ στο Ηράκλειο για τους Μεσογειακούς Beach Games του 2023

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή φιλοξένησε την πρώτη συνάντηση του ευρωπαϊκού προγράμματος OCDC
29 Οκτωβρίου, 2022
To “Laurel Award” των ΕΟΕ απονεμήθη στον Πρόεδρο της Αλβανικής Ολυμπιακής Επιτροπής Fidel Ylli
31 Οκτωβρίου, 2022

Επίσκεψη στο Ηράκλειο της Κρήτης πραγματοποίησε η Συντονιστική Επιτροπή της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων για τους Μεσογειακούς Beach Games Ηράκλειο 2023, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Επιτροπής Αθλητικού Προγράμματος της ΔΕΜΑ κ. Mohamed Zribi.

Η διήμερη επίσκεψη περιλάμβανε ενημέρωση των μελών της ΔΕΜΑ σχετικά με την εξέλιξη των προετοιμασιών της Οργανωτικής Επιτροπής για τη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη, από 2-9 Σεπτεμβρίου 2023.

Εκτός από την ενημέρωση, η αντιπροσωπεία της ΔΕΜΑ επισκέφτηκε το Karteros Beach Sports Center, το οποίο θα αποτελέσει τον πυρήνα των Μεσογειακών Beach Games.

Την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας κ. Μανώλης Κολυμπάδης.

Μετά το τέλος των συναντήσεων ο κ. Mohamed Zribi είπε:«Στην αθλητική ορολογία υπάρχει μία φράση που λέει “περάσαμε τη στροφή και μπαίνουμε στην τελική ευθεία”. Αυτό βλέπω ότι συμβαίνει με την πρόοδο των προετοιμασιών εδώ στο Ηράκλειο. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι με την πρόοδο των εργασιών και το διαπιστώσαμε συνεργαζόμενοι με τα στελέχη της Οργανωτικής Επιτροπής.

Ο κ. Zribi  ζήτησε από την Οργανωτική Επιτροπή να εντατικοποιήσει τους ρυθμούς δουλειάς προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή διοργάνωσης και τόνισε: «Υπάρχει πολύ καλή διάθεση για συνεργασία και είναι ευκταίο να συνεχίσουμε με αυτούς τους ρυθμούς, με τη δική σας στήριξη και όλων των εμπλεκόμενων φορέων».