H πρόσκληση των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας

Οι πρωταθλητές επιστρέφουν στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες
20 Αυγούστου, 2019
Ο πρόεδρος της ΔΕΜΑ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τις εγκαταστάσεις των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων
21 Αυγούστου, 2019
Οι πρωταθλητές επιστρέφουν στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες
20 Αυγούστου, 2019
Ο πρόεδρος της ΔΕΜΑ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τις εγκαταστάσεις των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων
21 Αυγούστου, 2019

O Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας  Απόστολος Κατσιφάρας παρέλαβε από τον Γενικό Γραμματέα της Διεθνούς Ένωσης Μεσογειακών Αγώνων Ιάκωβο Φιλιππούση, την επίσημη πρόσκληση για τους 2ους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες που θα γίνουν στην Πάτρα από τις 25 ως τις 31 Αυγούστου.

Ο κ. Κατσιφάρας επιβεβαίωσε στον κ. Φιλιππούση τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο εγχείρημα των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων καθώς η επιτυχημένη διοργάνωση τους θα προβάλλει την Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα σε όλο τον κόσμο.

Επίσης ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας μετέφερε στον Γενικό Γραμματέα της ΔΕΜΑ ότι θα συνδράμει στην άψογη φιλοξενία των αθλητών και των προπονητών των 26 Μεσογειακών χωρών που θα πάρουν μέρος στους Αγώνες.

Δ.Ε.Μ.Α.
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.