Το Μνημόσιο Συνεργασίας ανανέωσαν οι Ολυμπιακές Επιτροπές της Ισπανίας και του Κατάρ

 ‘Let’s Move’ είναι το θέμα της φετινής Ολυμπιακής Ημέρας
23 Ιουνίου, 2023
O εορτασμός της Ολυμπιακής Ημέρας στο Μαυροβούνιο
26 Ιουνίου, 2023
 ‘Let’s Move’ είναι το θέμα της φετινής Ολυμπιακής Ημέρας
23 Ιουνίου, 2023
O εορτασμός της Ολυμπιακής Ημέρας στο Μαυροβούνιο
26 Ιουνίου, 2023

Η Ισπανική Ολυμπιακή Επιτροπή και η αντίστοιχη του Κατάρ ανανέωσαν το μνημόνιο συνεργασίας το οποίο ισχύει από το 2011. Το Μνημόνιο υπογράφηκε από τους δύο προέδρους των NOC, Alejandro Blanco και Sheikh Tamim bin Hamad Al Thani, σε τελετή στη Ντόχα, η οποία πρόσφατα φιλοξένησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τζούντο.

Σύμφωνα με τους όρους του Μνημονίου, οι δύο NOC έχουν δεσμευτεί, μεταξύ άλλων, να προωθήσουν τη συνεργασία σε τομείς όπως η ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών που σχετίζονται με προγράμματα εκπαίδευσης αθλητών υψηλού επιπέδου, η ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με τη διοργάνωση διεθνών εκδηλώσεων, η ανάπτυξη προγραμμάτων για αθλητές πρόσφυγες και διοργάνωση εκπαιδευτικών καμπ στις δύο χώρες.

Δ.Ε.Μ.Α.
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.