Ολοκληρώθηκε η επιθεώρηση στην Πάτρα της Συντονιστικής επιτροπής της ΔΕΜΑ

Oι 50 ημέρες για το Μπακού 2019 γιορτάστηκαν με λαμπρές εκδηλώσεις
Ιούνιος 4, 2019
Η Ελλάδα θα παρασημοφορήσει τον Τόμας Μπαχ
Ιούνιος 7, 2019

Ολοκληρώθηκε η επιθεώρηση της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΕΜΑ στα γραφεία της Ο.Ε των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019.

Τα μέλη της  CoCom συναντήθηκαν, σε κατ’ ιδίαν συνεδρίες, με τον Διευθυντή κάθε λειτουργικού τομέα και εξετάστηκε η πρόοδος αναφορικά με την προετοιμασία των Αγώνων.

Η CoCom χαιρέτισε με ικανοποίηση:

–          Την σταθερή ροή χρηματοδότησης της Ο.Ε

–          Την επίλυση του θέματος της διαμονής αθλητών, κριτών, διαιτητών κλπ. με την κράτηση 1730 κλινών σε 29 ξενοδοχεία της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Πάτρας και την σε εξέλιξη υπογραφή των συμβάσεων

–    Το σενάριο της Τελετής Έναρξης των Αγώνων,  το οποίο παραμένει ωστόσο αντικείμενο έγκρισης από την εκτελεστική επιτροπή της ΔΕΜΑ

–          Τον σχεδιασμό των Μεταλλίων, της Μασκότ, των Αναμνηστικών, της Ταυτότητας και Εικόνας των Αγώνων.

Από την άλλη πλευρά, η Συντονιστική Επιτροπή εξέφρασε τον σκεπτικισμό και τον έντονο προβληματισμό της για την καθυστέρηση στην υλοποίηση και λειτουργία του ηλεκτρονικού συστήματος διοίκησης των Αγώνων (GMS), καθώς και για την αδυναμία παρουσίασης οργανωμένου πλάνου στο νευραλγικό τομέα των μεταφορών της Μεσογειακής Οικογένειας και των συμμετεχόντων στους Αγώνες. Για το θέμα αυτό τέθηκαν νέα αυστηρά χρονοδιαγράμματα.

Η Ο.Ε των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019 ευχαρίστησε τα μέλη της CoCom για την ουσιαστική και δημιουργική συμβολή της στον εντοπισμό και την επίλυση εκκρεμών θεμάτων και συνεχίζει με ακόμη περισσότερο ζήλο και επαγγελματισμό την προσπάθεια για την διοργάνωση υψηλού επιπέδου Αγώνων.