Η ΔΕΜΑ στην Τελετή Βραβεύσεων της ΕΟΕ

O Πρόεδρος κ. Αμάρ Αντάντι, ο Γενικός Γραμματέας κ. Ιάκωβος Φιλιππούσης και τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων κ.κ. Κίκης Λαζαρίδης και Χεσάμ Χατάμπ παρέστησαν στην ετήσια Τελετή Βραβεύσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στην Αθήνα, παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιου Παυλόπουλου, επίσημοι προσκεκλημένοι της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων βράβευσαν τον χρυσό ολυμπιονίκη της ιστιοπλοΐας, στο αγώνισμα της ιστιοσανίδας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων Buenos Aires 2018, Αλέξανδρο Καλπογιαννάκη, καθώς και τον προπονητή του, Αλέξανδρο Γιάκα.

Στην Tελετή παραβρέθηκε επίσης ο Πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών, Janez Kocijančič και ο Γενικός Γραμματέας κ. Raffaele Pagnozzi.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή τίμησε όσους αθλητές κατέκτησαν χρυσά μετάλλια μέσα στο 2018 σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, όσους κατέκτησαν μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων Buenos Aires 2018, αλλά και όσους έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Tokyo 2020.